Nu are importanta istoria pe care o ai, ci ceea ce faci cu ea

Psihosexologie

Preludiul

preludiu preludiu Preludiul cuprinde toate mangaierile si jocurile sexuale care preced raportul sexual . In timpul preludiului este stimulat intregul corp si mai ales zonele erogene.  Exclusiv femeilor le apartin urmatoarele zone erogene: sanii, mameloanele, clitorisul, vulva, vaginul (mai ales punctul G), iar barbatilor: scrotul, penisul si sfarcurile. Zonele genitale sunt foarte sensibile la stimulari. Aceste stimulari trebuie sa fie delicate, or ceea ce este agreabil si excitant pentru cineva poate fi dezagreabil si dureros pentru altcineva. Barbatul care nu are cunostinte despre sexualitatea feminina nu va sti ce anume este excitant pentru partenera sa si o femeie n-ar putea sa-i provoace placere partenerului necunoscand sexualitatea masculina.

Este esential ca fiecare sa-si cunoasca  propria sexualitate pentru a-l ghida pe celalalt spre propria excitare.
Femeia are nevoie de un preludiu mult mai lung ca al unui barbat.
Pana dorinta si excitatia ating intensitatea maxima, femeii ii place sa fie mangaiata . Prefera sa fie atatata , ajungandu-se treptat la locul unde isi doreste sa fie atinsa. Barbatul ii poate da putin si se poate retrage pentru a reveni din nou. Acest joc genereaza mai multa dorinta din partea ei..
Femeile au nevoie de relaxare inainte de a se bucura de actul sexual. Atatarea si preludiu ii dau acesteai timp sa se relaxeze si sa scape de inhibitii. Atingerile lente , mangaierea zonelor neerogene, ii trezesc dorinta de a fi atinsa in zonele erogene. Atingerea usoara a corpului cu degetele si saruturile ii trezesc femeii toate simturile.

 

Lentoarea atingerilor face sa creasca placerea, cand degetele si limba ating sanii, sfarcurile in erectie, cand se mangaie interiorul copselor, vulva, labiile, clitorisul, femeie este uda, fierbinte si isi doreste penetrarea. Barbatul trebuie sa stie ca pentru a intensifica placerea femeii trebuie sa intarzie stimularea directa.
Inainte de atingerea sanilor si a sfarcurilor, barbatul este mai bine sa-si plimbe mana de jur imprejurul acestora, de sus in jos, circular, apoi se poate apropia cu o miscare lenta. Dupa ce i-a atins isi poate plimba mana pe ei cuprinzandu-i usor. Apoi , poate cuprinde tot sanul, il poate strange si ii poate da drumul. Pentru a mari dorinta, o poate mangaia usor pe abdomen, apoi revine catre sani dar , in loc sa-i cuprinda cu mana, trece usor pe deasupra lor. In acest fel, femeia isi da seama cat de sensibile sunt mameloanele sale si isi doreste sa fie atinsa. Acestea se maseaza usor intre degete. Femeia se excita foarte mult, cand barbatul ii suge sanii si ii mangaie clitorisul. Mainile, coboara incet pe abdomen, spre coapse. Se mangaie interiorul copselor , trecand usor pe langa vulva. Dorinta femeiii va creste. Se mangaie labiile, apasanu-le usor, apoi degetele se plimba pe clitoris .Cand femeia este excitata, clitorisul intra in erectie, la fel ca si penisul unui barbat. Un barbat nu poate ajunge la orgasm fara sa fie stimulat penisul, cam acelasi lucru se intampla si cu o femeie. Se plimba degetele de sus in jos pe labi si clitoris. Inconjurati clitorisul si masati-l usor.Ritmul respiratiei partenerei va spune cat este de excitata si va da ritmul in trebuie sa va miscati. Plimbati-va cu degetele in jurul clitorisul si masati-l usor, apoi, alunecati usor in vagin.


preludiu preludiu La barbat lucrurile stau altfel, se stimuleaza direct zonele cele mai erogene, penisul si testiculele. In acest mod se trezeste tot corpul si isi doreste sa fie atins, sarutat si stimulat. Penisul poate fi stimulat cu miscari de sus in jos sau prin miscari de compresiune, prin strangere si eliberare.Pentru o placere cat mai mare, in timpul miscarilor de sus in jos, femeia poate si starnge penisul barbatului. Cand excitarea este intensa, barbatul isi doreste sa-I fie atins tot corpul.Strangandu-I penisul in mana, femeia poate saruta corpul barbatului.  Glandului este o zona care poate fi stimulata asemeni clitorisului. O alta zona sensibila este perineul, la mijloc intre baza penisului si anus. Acest punct contine terminatii nervoase ale intregului corp, cand este lins, mangaiat sau apasat il poate duce pe barbat in culmile inalte ale placerii.

Share
 

Ultimile articole

Cele mai citite articole